lördag 30 juni 2012

fredag 29 juni 2012

Ögonen värker

Efter en lång dag på kontoret är jag redo för läggdags och en lång natts sömn innan klockan ringer tidigt......

OTROLIGT inspirerande att faktiskt tillåta någon annan röra mitt ansikte. Dock skall vi inte glömma att alla var professionella makeupartister! Skulle nog aldrig låta en vanlig dödlig göra min makeup, förutom på skoj. Man blir lite lustig när det gäller makeup när man själv är utbildad.

Har idag suttit modell för 5 olika Muor (flera makeupartister) som söker en högre tjänst inom MAC. De var alla otroliga och jag är glad att jag inte skall utse någon vinnare.

Allt tvättande och användning av rengöring har gjort min ögonhy röd och irriterad. TUR att det är jobb inom vården hela helgen = inget smink!

Skräck

Skoltiden var härlig den!

Stress

Stressen av om bloggen skall kasseras eller ej. Hade ett sjujäkla bloggsug i början men med allt som händer runt omkring hamnar den i bakgrunden.

Skall hjälpa karriären på vägen med en hemmakurs i engelska! Tar tag i mitt liv på ett riktigt moget sätt. Hemmaplugg går förstås hand i hand med mitt oregelbundna arbete.

MAC-modell

"Modell för en dag!"

Sitter på Estee Lauder kontoret i stundens skrivande. Sitta och vara modell från 9-21... Härligt.

Spännande att se vad andra personer gör med ens vackra morgonansikte. Akta brynen r/t min brynfixering. Sitter dock utan bryn och känner mig helt naken..

Kiss&hug/Mli

söndag 24 juni 2012

PR Färg



"Reklamfilmen för Makeupmärket FÄRG som min kära skola Makeupstudion har grundat"

TITTA! kiss&hug/MLI


Glam

Glammigt på söndagens "viva glam-dag"

Dålig på uppdateringar.. Bristande självdisciplin och Work! Detta var söndagens, förra helgens, makeup. Extrem franslängd och Nicki Minaj läppstiftet. En skimmer bronsig glob som slår i ljuset som om en 5-åring målat. Det var jämt i verkligheten, eller ?! Shimmer+foto går inte helt i hand, iaf inte om man inte har retuschering som hobby!

Kiss&hug/Mli

lördag 16 juni 2012

Nicki Minaj

Morgondagens look är Viva Glam!
Både bekvämt och trevligt att ha ett sminkschema att följa, mindre tänk! Jag hoppas att vi slipper kriga mindre och har lika kul imorgon... Kiss&hug/Mli

Årets Viva glam är som bekant Nicki & Ricki

Todays look

Hey vänner och familj...

Om ni trodde att ni haft en späckad, jobbig och stressig dag. Tänk om.

NK-rean är INTE att leka med. Melissa den rara kvinna, som jag tillsammans har lekt krigare med idag, har sprungit kors och tvärs för att sedan låta mig gört. Jösses Amalia vilken powder, vilken hets men ack vad vi har haft roligt. Och Många kvinnor Och män har vi förvandlat med makeup. Synd att gay-killar är just gay, för jösses vad snygga män som köpte smink av mig idag. LOVE M.A.C love NK.

Todays look-Smokey Eye & nude lip

torsdag 14 juni 2012

Pirates

"Mot fjäderholmarna och pirates of Stockholm"

Väntar på tuben mot Liljeholmen som skall ta mig mot strömmkajen i staden. Ut mot fjäderholmarna och teatern Sinbad! Underbar försommardag.

Goda nyheter att Magda från PUB huset gav mig ett morgonsms med arbete för resten av dag... Skall jobba för MAC i Pub idag och även vara den som stänger! Wow. Kiss&hug/Mli

onsdag 13 juni 2012

En dröm

"Jag har fått en ny vän för livet.. Hur hade jag klarat mig fram till nu?"

Att med svepande rörelser sprida ut något så snabbt och så tunt liknande airbrusch är möjligt - 187 duo fibre brush!

187 duo fibre brush från M.A.C har en kompakt del i början av fästningspunkt för att sedan vara urklippt mot toppen. En hög kvalitet av både äktahår och syntet.

Använder du fluids (flytande foundation) måste du ha ett samarbete med denna rara borste. Helt förälskad på en dag! Love Mli

Kryolan

Unnade mig äntligen ett Kryolan-bälte. Kick ass på teatern imorgon!

Godnatt mina små

Sinbad


Torsdag & Fredag skall tillbringas ute på Fjäderholmarna. Teater i samarbete med Min Stora dag skall bringa sjörövare till liv i Sinbad. 

Jag+2 till Makeupartist skall stå för sminket dessa 2 dagar. Aj aj kapten!


All ages, races & sexes

"All ages, races & sexes"
Företagets motto.

MAC cosmetic tar fram skönheten hos alla människor med hjälp av färg, skugga och finish som passar perfekt. Företagets motto: All ages, races & sexes reflekterar det unika fokuset på individualitet.

Jag: att arbete för ett företag som står för dessa värderingar representerar mig. Även glädjen över att det finns en nyans för alla oavsett etnicitet och ursprung! kiss&hug/MLI

En ny Frans

Hemma på västkusten förvandla jag min barndomsväns fransar till en naturlig förlängning. Inslag av olika längder och asymmetri!

tisdag 12 juni 2012

Graphic liner

Grafiskt, perfekt symmetri och enkelhet. "Liner" som huvudperson och inte gästspelare!

Tisdagens lock i kort drag på vårt sminkschema från m.a.c. Off to Work.

Kiss&hug/Mli


måndag 11 juni 2012

Maraton

Helt slut !

Det finns inte 1, 2 eller 3 produkter på M.A.C. Det finns miljarder. Godnatt.

Kiss&hug/Mli

Första dagen

"första dagen på M.A.C och jag har nog inte hållit hårdare i en bok, nya Bibeln"

Fjärilar i magen...........

söndag 3 juni 2012