torsdag 22 mars 2012

Lumene

"Idag jobbar vi i klassen för Lume!"

Från kl 15-21 skall jag och Lisa stå och dema för makeup- och hudvårdsmärket Lumene. Vi har nu innan fått hem smakprover på deras vårkollektion.

Jag vill tipsa om mina nu redan favoriter:

Beauty Base Crystal Radiance Primer


"Ökar hudens naturliga lyster. Lämpar sig särskilt väl för hud som ser trött och glåmig ut. Crystal Radiance ger din hud naturlig, fräsch lyster. Pigmentet i cremen reflekterar ljus, vilket gör hudens ton jämn och klar. Den skimrande persikonyansen ger din makeup en fräsch grund och passar alla hudtyper av olika nyanser. Crystal Radiance ger en unik optisk fräschhet åt hud som ser livlös ut. Den transparenta, ultralätta konsistensen smälter perfekt in i huden."

Wild Rose Lip Gloss

"Fröolja från nordiskt nypon återfuktar läpparna och bidrar till att bevara dem välvårdat mjuka och behagliga. Konsistensen är en vårdande kombination av utmärkt hållbarhet och superglänsande färg. Lumene läppglans är känt för att inte kännas kladdigt på läpparna. Konsistensen är optimalt hållbar och mjukt flexibel på läpparna. Med den nya rundformade applikatorn breds glanset snabbt och snyggt på läpparna."

Kiss&hug/Mli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar